Pusse opp bad

Med dyktige håndverkere, lang erfaring i bransjen innen våtrom og bad,  kan vi med trygghet og stolthet planlegge og bygge ditt nye bad.

Puss opp badet ditt - En god investering

Å pusse opp badet ditt kan være en av de beste investeringene du gjør i hjemmet ditt. Det kan øke verdien på boligen din, gi deg et mer behagelig rom å starte dagen i og gjøre det enklere å selge hjemmet ditt når tiden er inne. Rehabilitering av badet kan også være et godt valg hvis du ønsker å oppdatere stilen eller øke funksjonaliteten i rommet.

pusse opp bad trondheim

Det er mange forskjellige måter å pusse opp badet på, fra små oppdateringer som å bytte ut armaturene, til store endringer som å legge til et ekstra dusjhjørne. Uansett hva du velger, er det viktig å planlegge prosjektet grundig for å sikre at det blir gjort riktig og at det passer inn i budsjettet ditt.

oppussing bad trondheim

Valg av materialer

En av de viktigste tingene å tenke på når du pusser opp badet ditt, er å velge riktige materialer. Du vil ha materialer som er holdbare og lett å vedlikeholde, samtidig som de ser bra ut. Fliser, keramiske fliser og marmor er alle populære valg for gulv og vegger i badet. For benkeplater og skap, kan du vurdere å bruke laminat, granitt eller komposittstein.

rehabilitering bad trondheim

Velg riktige fagfolk

Når du har planlagt oppussing av badet ditt, er det viktig å velge riktige fagfolk for å hjelpe deg med å gjennomføre prosjektet. Det er lurt å ansette en entreprenør som har erfaring med å pusse opp bad, slik at du kan være sikker på at arbeidet blir gjort riktig og at det blir ferdig innenfor tidsrammen og budsjettet ditt.

Belysning

En annen viktig faktor å vurdere når du rehabiliterer badet ditt, er belysningen. God belysning kan gjøre et stort rom føles lysere og mer innbydende, og det kan også hjelpe deg med å se bedre når du gjør din morgenrutine. Vurder å legge til et ekstra vindu, eller å bytte ut gamle lamper med mer moderne og energieffektive alternativer.

Stylish bathroom with shower

Vurder også når du pusser opp badet ditt, om du skal legge til ekstra lagringsplass. Dette kan være så enkelt som å legge til et ekstra skap eller et skap under vasken.

Drømmer du om et nytt bad?

Uansett hva du velger å gjøre, er det viktig å planlegge prosjektet og å velge profesjonelle og erfarne fagfolk for å sikre at jobben blir gjort etter de beste praksiser.

Sigurd Steen

Prosjektansvarlig

Ta gjerne direkte kontakt med meg på telefon eller e-post.

Eller send oss en forespørsel via vårt kontaktskjema